(FOTO) Accident rutier, în centrul Devei, provocat de un șofer neatent. A lovit cu portiera un motociclist care circula regulamentar

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe o stradă centrală a municipiului Deva. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Echipajele de prim-ajutor au fost solicitate la fața locului. Traficul rutier pe strada Lucian Blaga, din zona Colegiului Național „Regina Maria” a fost blocat, pe perioada în care polițiștii au efectuat cercetările cu privire la cauzele producerii accidentului.

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe strada Lucian Blaga, din Deva. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Deva, care staţiona într-un autoturism pe strada Lucian Blaga, a deschis portiera stânga-față a autoturismului fără să se asigure suficient și a acroșat motociclul condus de un bărbat de 37 de ani, din Deva, care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, fiind proiectat într-un autoturism oprit. În urma evenimentului rutier a rezultat rănire ușoară a bărbatului de 37 de ani”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Adauga comentariu