Fostul viceprimar al Devei și-a găsit un nou „azil” politic direct la masa șefilor organizației Pro România Hunedoara

Din câte se vede, fostul viceprimar al Devei, Răzvan Mareș, s-a aciuat în rândul membrilor Partidului Pro România Hunedoara. 
Rămas fără funcția edilitară și cu un partid muribund – PSRo – Mareș s-a alăturat formațiunii politice conduse de la centru de către Victor Ponta. 
Contactat telefonic în cursul zilei de azi, fostul viceprimar nu a vrut să confirme că s-a înscris în Pro România, dar în această seară pozele în care apare cot la cot cu liderii județeni ai partidului au fost făcute publice. 
Răzvan Mareș a ajuns viceprimar al Devei în urma alegerilor locale din 2016, împreună cu Mircia Muntean care a câștigat fotoliul de primar al municipiului. În iunie 2018, a fost înlocuit de la conducerea primăriei, cu votul consilierilor locali. Între timp, acesta a cochetat și cu alte organizații politice locale, încheind un protocol de colaborare cu ALDE, pentru a avea majoritate în Consiliul local Deva. Însă, protocolul nu i-a fost de folos și nici nu a fost primit în partidul liberal-democraților, diriguit la județ de Mircea Moloț, deși au existat zvonuri în acest sens. 

Tot din pozele publicate pe o rețea de socializare se poate observa că Răzvan Mareș nu a mers singur la Pro România, luându-l cu el pe consilierul local Gheorghe Smaranda. 

Comentarii

ioan david

12.01.2019 11:27

   felicitari si la mai mare.

Adauga comentariu