Fostul coordonator al Pro România Hunedoara Marius Sanfirișca trece la PNL

Fostul coordonator al Pro România Hunedoara Marius Sanfirișca urmează să se înscrie în PNL. Acesta va trece la liberali împreună cu alți colegi din țară, care au demisionat în bloc din partidul condus de la centru de Victor Ponta. 

Potrivit celor de la știripesurse.ro, astăzi, liberalii se reunesc în ședința Biroului Executiv al PNL, iar pe ordinea de zi au trecut „protocolul de îngrobare a grupului social-liberal”. 

Marius Sanfirișca susține că trecerea sa la PNL este naturală, pentru că este om de afaceri și a activat în trecut în partide de dreapta. 

„Am spus că îl voi urma pe Daniel Constantin în partidul în care va decide să-și continue cariera politică. Mi se pare normal să fie așa, deoarece suntem o echipă. Cât privește trecerea mea la PNL este una firească, pentru că sunt antreprenor privat și am activat în partide polotice de dreapta”, a declarat Marius Sanfirișca pentru Ziar de Hunedoara. Sanfirișca a mai precizat că împreună cu el alți circa 100 de foști membri ai Pro România se vor înscrie în PNL Hunedoara. 

La rândul său, președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, a afirmat că știa că demisionarii din Pro România se vor alătura liberalilor, spunând că sunt bineveniți. Acesta a mai spus că îi așteaptă să semneze adeziunile de membri de partid și că, în acest an, în care vor fi două tururi de alegeri, cele locale și cele generale, toți adepții politicilor de dreapta trebuie să se coaguleze pentru a câștiga în fața PSD. 

Foștii membri ai Pro România care vor trece la PNL sunt următorii: 

Daniel Constantin – fondator şi prim-vicepreşedinte PRO România

Sorin Mihai Cîmpeanu – fondator şi prim-vicepreşedinte PRO România

Mircea Banias – deputat, vicepreședinte PRO Romania şi coordonator Constanța

Damian Florea - fondator, deputat, coordonator Ilfov

Liviu Balint – deputat, coordonator Sălaj

Georgian Pop – deputat

Răzvan Mitu – fondator, vicepreședinte PRO România și coordonator București

Cristian Cosmin – fondator şi vicepreședinte PRO România

Raluca Haliţ – fondator PRO România, coordonator Tineret București

Georgică Dumitru – coordonator Dâmboviţa

Marius Sanfirişca – coordonator Hunedoara

Silvian Dan – coordonator Olt

Gigi Danuț Feţeanu – coordonator Sibiu

George Manciu – coordonator Sector 2

Letiţia Stoian – coordonator Sector 4

Dan Marian – coordonator Sector 5

La sfârșitul lunii decembrie 2019, mai mulți membri ai Pro România în frunte cu Daniel Constantin au demisionat în bloc din partidul condus de Victor Ponta, vrând să arate că nu sunt de acord co modul în care fostul premier conduce partidul. 

Adauga comentariu