Florin Oancea dă ultimele trei zile de grație „gunoierului” Brai-Cata, pentru a aduce cinci noi mașini în Deva. „Termenul acesta expiră vineri, 19 iulie, și o altă amânare nu va mai fi”

Astăzi a expirat termenul-limită pe care primarul Devei, Florin Oancea, l-a dat operatorului de salubritate din Deva, firma Brai Cata, pentru a se conforma întocmai obligațiilor asumate prin contract. Potrivit acestuia, firma se pare că a înțeles gravitatea situației și a promis că, săptămâna aceasta, va aduce cinci mașini noi în municipiul reședință de județ, cu care se fie ridicat gunoiul. În cazul în care până vineri, 19 iulie, mașinile nu ajung la Deva, primarul va cere rezilierea contractului.

„Am spus în conferința de presă de săptămâna trecută că, dacă acest lucru nu se întâmplă până la finele zilei de 15 iulie, voi cere rezilierea contractului. Cu toate acestea, pentru a nu genera un conflict major, căruia să-i cadă victime devenii, și având semnale de ultimă oră că firma Brai Cata a înțeles exact sensul și gravitatea somației mele, am decis să mai acord trei zile pentru ca firma de salubritate să aducă cele 5 mașini noi promise, care să opereze în Deva. Termenul acesta expiră vineri, 19 iulie, și o altă amânare nu va mai fi. Le doresc succes celor de la firma Brai Cata și multă viteză de reacție!”, a spus primarul Devei, Florin Oancea.

Citește și: Primarul Devei, Florin Oancea, anunță că „gunoierul” Brai-Cata mai are doar aproximativ 10 zile pentru a-și face datoria. „După data de 15 iulie, dacă lucrurile nu se rezolvă, Deva va cere rezilierea contractului” 

Adauga comentariu