Fetița dispărută din Petroșani a fost găsită! Ea se afla împreună cu bărbatul cu care a plecat de acasă, într-un imobil infect din Vulcan

Fetița dispărută din data de 1 noiembrie a fost găsită. Din momentul în care au fost sesizați, adică 4 noiembrie, oamenii legii din întreg județul au căutat-o necontenit pe copila de 7 ani, iar în cursul nopții trecute, aceștia au reușit să dea de urma ei. Fetița se afla împreună cu bărbatul cu care a plecat din fața blocului, într-un bloc mizerabil din municipiul Vulcan.

„In cursul nopții, in urma activităților o investigative si de căutare, polițiștii au găsit fetița de de 7 ani, dispărută in data de 01.11.ac, din Petroșani. Aceasta a se afla in incinta unui camin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din fata blocului. Din primele verificări se pare ca fetița nu a fost victimizata in vreun fel. Aceasta a fost transportata la spital, pentru evaluarea stării se sănătate. Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecție a copilului, pentru efectuarea unei anchete sociale. Polițiștii continuă cercetările in cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, urmand a fi dispuse masuri legale, sub coordonarea Parchetului de la langa Judecătoria Petroșani. La căutări (in localitățile Vaii Jiului) au participat peste 50 de polițiști, jandarmi si politisti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale. Fetita se afla in urmarire națională din data de 05.11.ac, dupa ce, in data de 04.11.ac, disparitia acesteia a fost reclamată la Poliția Municipiului Petroșani de tatal acesteia, aflat in municipiul Timișoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Polițiștii au fost sprijiniți cu informații de Biroul de Analiza Informațiilor Hunedoara pentru găsirea copilei

Adauga comentariu