Femeie rănită grav pe o trecere de pietoni, la Petroșani. Accidentul a fost provocat de o șoferiță de 22 de ani

O femeie de 48 de ani, din Petrila, a fost rănită grav într-un accident rutier, produs astăzi, la Petroșani. Victima a fost lovită în plin de un autoturism pe o trecere de pietoni. 

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara, victima a suferit un traumatism cranian, fracturi la piciorul stâng și la membrul superior stâng și contuzie toracică. Femeia a fost dusă în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe Petroșani.

Din datele polițiștilor, accidentul rutier a fost provocat de o șoferiță de 22 de ani. 

„Astăzi, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată despre faptul că pe strada 1 Decembrie a avut loc un accident rutier cu victime. Polițiștii ajunși la afața locului au constatat că o femeie, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost surprinsă și accidentată de către o conducătoare auto în vârstă de 22 de ani. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a declarat Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Sursa foto: informatiavj.ro

Adauga comentariu