Femeie lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni, la Orăștie. Polițiștii au deschis dosar penal

O femeie de 56 de ani, din Orăștie, a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni de pe strada Eroilor, din același municipiu. Autorul accidentului este un șofer de 42 de ani, originar din Croația. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, în zona stadionului a avut loc un eveniment rutier. Echipajul de poliție rutieră deplasat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, cetățean croat, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Orăștie – Deva, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 56 de ani, din municipiul Orăştie, care se afla în traversarea străzii Eroilor, zona stadionului, pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pe care a surprins-o și acidentat-o”, a informat IPJ Hunedoara. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

 

Adauga comentariu