Femeie din municipiul Hunedoara, agresată, în plină stradă, de fostul soț

O femeie din municipiul Hunedoara a fost agresată, în plină stradă, de către fostul soț. Bărbatul avea interdicție să se apropie de fosta soție, cu toate acestea a încălcat-o. În consecință, polițiștii i-au deschis dosar penal pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție. 

„În data de 15.09.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie din localitate, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, pe o stradă din Hunedoara. Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că reclamanta, în jurul orei 11:50, în timp ce se afla pe strada Trandafirilor, din Hunedoara, a fost trasă de păr de fostul soţ, un tânăr în vârstă de 29 de ani, în urma unor discuții contradictorii.

Poliţiştii au mai stabilit că tânărul a comis agresiunea deşi avea interdicţia de a se apropia de fosta soţie, ca urmare a emiterii, de către Judecătoria Hunedoara, a unui ordin de protecție. Prin urmare, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție”, a informat IPJ Hunedoara.

Având în vedere că, în cursul anului 2020, au mai fost înregistrate plângeri penale prin care tânărul a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecție, distrugere şi violare de domiciliu, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea cercetărilor.

Adauga comentariu