Femeie de 64 de ani tâlhărită pe stradă, la Orăștie. Doi indivizi au imobilizat-o și au trântit-o pe asfalt, pentru a-i sustrage o poșetă în care avea 30 de lei

O femeie de 64 de ani, din Orăștie, a trecut prin clipe de groază, fiind tâlhărită în plină stradă. Victima a fost trântită pe stradă de doi indivizi, care i-au smuls o borsetă în care avea acte și o sumă de bani. În urma anchetei deschise de polițiști, autorii tâlhăriei au fost identificați. Incidentul s-a petrecut în data de 20 septembrie, în jurul orei 18.00. 

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie în vârstă de 64 de ani, cu privire la faptul că doi bărbaţi necunoscuţi au agresat-o fizic și i-au sustras o borsetă. Aceasta a declarat faptul că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe strada Pricazului, a fost imobilizată de doi bărbaţi care trântind-o pe carosabil şi i-au sustras prin smulgere o borsetă ce conținea diferite documente și aproximativ 30 de lei.

În cauză, polițiștii Biroului Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptei. Aceştia sunt doi tineri în vârstă de 21 de ani, ambii din Orăştie, iar borseta cu documente a fost recuperată și urmează a fi restituită persoanei vătămate”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Unul dintre autorii tâlhăriei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și a fost dus la Judecătoria Orăștie cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea oamenilor legii și a dispus arestarea preventivă a lui Ionatan Ovidiu Balaci pentru 30 de zile. 

 „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orastie privind pe inculpatul: - BALACI IONATAN OVIDIU, cercetat pentru infracţiunea de tâlhărie, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 22.09.2021 până la data de 21.10.2021, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în minuta Judecătoriei Orăștie. 

Sursa foto: Ziarul Incomod

 

Adauga comentariu