Femeie accidentată de un mopedist fără permis. Omul a fost reținut, după ce polițiștii au descoperit că individul avea „o pasiune” pentru a încălca legea

O femeie din orașul Hațeg a fost rănită, în municipiul Hunedoara, după ce a fost acroșată de un moped, în timp ce se afla pe trotuar. După accident, făptașul a fugit de la fața locului, dar oamenii legii au reușit să îl identifice și să îl prindă. Acesta nu avea dreptul de a conduce un moped și, în plus, în urmă cu un an, a mai fost prins condus un autovehicul, fără a avea permis de conducere.

„În data de 10.04.2019, în jurul orei 14:40, o femeie în vârstă de 58 de ani, din oraşul Hațeg, în timp ce se deplasa pe trotuarul bulevardului Dacia, din municipiul Hunedoara, a fost accidentată de mopedul condus de un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara. 
După producerea accidentului, conducătorul mopedului a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de poliţişti, în urma verificărilor efectuate.
De asemenea, poliţiştii au stabilit că  tânărul nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat în circulaţie. Având în vedere faptul că tânărul, în cursul anului 2018, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara în timp ce conducea un autovehicul fără a deține permis de conducere (fiind trimis în judecată pentru fapta respectivă), față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Hunedoreanul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Adauga comentariu