EXCLUSIV. Războiul Consiliului Județean vs șefa Direcției Tehnice, scor 0 - 1. Carmen Guran câștigă un prim proces împotriva instituției la care lucrează

Șefa Direcției Tehnice a Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Carmen Guran, a câștigat definitiv un prim proces împotriva instituției la care lucrează. 

Este vorba despre cererea pe care a depus-o în instanță, de suspendare a Hotărârii CJ, prin care s-a dorit desființarea Direcției Tehnice, implicit demiterea ei de pe post. 

Astăzi, Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursul celor de la CJ Hunedoara, față de decizia Tribunalului Hunedoara, prin care s-a dispus suspendarea actelor mai sus menționate. 

„Respinge cererea de suspendare a executării sentinței civile nr. 312/2019, pronunțată de Tribunalul Hunedoara în dosar nr. 506/97/2019, formulată de petentul recurent JUDEŢUL HUNEDOARA în contradictoriu cu intimata GURAN CARMEN. (...) Definitivă”, se arată în dispozitivul instanței. 

Războiul în instanță dintre Carmen Guran și CJ Hunedoara nu se încheie aici. Urmează ca Tribunalul Hunedoara să judece în fond, cererea funcționarei de anulare a Hotărârii de desființare a Direcției Tehnice și dispoziția prin care s-a dorit înlăturarea ei de pe post. 

Hotărârea CJ Hunedoara, contestată de carmen Guran a fost dată la sfârșitul lunii ianuarie 2019. Atunci, cei din conducerea instituției anunțau că Hotărârea va intra în vigoare din data de 1 martie, de la acea dată Direcția Tehnică urmând să fie desființată. Însă, planurile nu au fost duse până la capăt. 
Contactat pentru un punct de vedere vizavi de situația existentă, administratorul public al județului, Costel Avram, a declarat că s-a decis modificarea organigramei conform legilor în vigoare și că nu s-a dorit înlăturarea unei anumite persoane din funcție, ci doar reducerea birocrației. 

Citește și: Modificări importante în organigrama proprie a Consiliului Județean Hunedoara. Direcția Tehnică a fost sacrificată


Adauga comentariu