Eveniment special pentru celebrarea a 100 de ani de fotbal hunedorean. Meci al Generației de Aur, la Hunedoara

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea primei echipe de fotbal din municipiul Hunedoara. Aceasta se numea „FERO SPORT” Hunedoara, schimbându-şi ulterior denumirea, de mai multe ori, consacrându-se apoi sub numele de „Corvinul Hunedoara”, echipa mult iubită de hunedoreni şi nu numai.

Cu această ocazie, Primăria municipiului Hunedoara şi Consiliul Judeţean Hunedoara organizează, sâmbătă, 4 septembrie, evenimentul „Fotbal Centenar Corvinul”.

La eveniment, pe lângă fostele glorii ale Corvinului, vor participa şi exponenţi ai „Generaţiei de Aur” a reprezentativei României.

Sâmbătă, la ora 11.00, oaspeţii Hunedoarei vor vizita Castelul Corvinilor, apoi vor participa la vernisajul „Fotbal Centenar Corvinul – în imagini şi simboluri” – o expoziţie de fotografie, programe de meci şi insigne organizată de Asociaţia Suporterilor Corvinişti. Tot în prima parte a zilei, se vor depune şi coroane de flori la statuia celui mai selecţionat fotbalist hunedorean – Michael Klein.

În a doua parte a zilei de sâmbătă, 4 septembrie, va avea loc un eveniment unic, pe stadionul municipalităţii.

De la ora 17.00, foşti jucători, antrenori, conducători şi colaboratori ai clubului hunedorean de fotbal vor fi omagiaţi în cadrul unei ceremonii speciale.

Cu începere de la ora 18.00, va avea loc un meci omagial disputat de „Generaţia de Aur” a Naţionalei României şi „generaţia de aur” a Corvinului.

Sărbătoarea va continua cu un concert al trupei „Compact”, urmat de focuri de artificii.

Evenimentul se va derula cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Adauga comentariu