Europarlamentarul Corina Crețu, atac la ministrul Natalia Intotero. „E penibil ce face Natalia, cu tot respectul și prietenia pe care am avut-o. Acum câteva luni, era la grupul Dacianei Sârbu, gata să plece la PRO România”

Lupta pentru alegerile europarlamentare a început deja pe toate fronturile, iar cele mai interesante bătălii se dau între foștii și actualii social-democrați. Un atac surprinzător a venit ieri seară din partea europarlamentarului Corina Crețu, la adresa ministrului hunedorean Natalia Intotero. Corina Crețu susține că, în urmă cu câteva luni, ministrul PSD Natalia Intotero ar fi avut negocieri cu Daciana Sârbu, fiind „gata să plece la PRO România”. Comentariul a fost postat la un articol publicat pe facebook, în care se vorbea despre lansarea campaniei naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!”.

„E penibil ce face Natalia, cu tot respectul si prietenia pe care am avut o pentru ea. Acum cateva luni era la grupul Dacianei Sarbu, gata sa plece la PRO România. Jalnic. A devenit ministru, mult succes! Daca asta inseamna politica, eu refuz. Politica inseamna principii, valori, dar oricum nu e singura dezamagire. Imi pare sincer rau pentru presiunile si amenintarile la adresa diasporei realizate prin doamna Ministru sau a ministerului sau. Seara frumoasa tuturor!”, a scris europarlamentarul Corin Crețu, în grupul de facebook NEWS Deva.

Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, nu a putut fi contactată în această dimineață pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la acuzațiile aduse de fosta sa colegă de partid. 

Corina Crețu deschide lista pentru europarlamentare a PRO România, partidul lui Victor Ponta, în timp ce Natalia Intotero candidează pentru un post de europarlamentar de la PSD, de pe locul 11.

 

Adauga comentariu