Episcopul Devei și Hunedoarei, internat la Terapie Intensivă, după ce s-a îmbolnăvit de Covid

Episcopul Devei și Hunedoarei este internat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva, după ce s-a îmbolnăvit de Covid. 

Vineri, 8 octombrie, Preasfințitul Părinte Gurie a ajuns la spital, fiind internat în Secția de Boli Infecțioase. A doua zi a fost transferat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Potrivit directorului medical al SJU Deva, medicul Lucian Miron, în prezent, starea de sănătate a Preasfințitului Părinte s-a îmbunătățit ușor. 

Vestea că Părintele Gurie se află internat în spital a apărut, mai întâi, pe rețelele de socializare. Credincioșii au fost chemați la rugăciune pentru sănătatea Episcopului Devei și Hunedoarei. 

„Părintele episcop Gurie din eparhia Devei și Hunedoarei este în stare gravă la ATI. La ora 23, aseară, a început o rugăciune comună, inițiată de pr. Zaharia de la Essex: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-l pe robul tău Gurie! Cine dorește se poate alătura cu o rugăciune pentru părintele episcop”, se arată pe o pagina de Facebook.

Adauga comentariu