Elevă din municipiul Hunedoara, dispărută fără urmă. Polițiștii au dat-o în urmărire națională

O elevă de 15 ani, din municipiul Hunedoara, a fost dată dispărută de familie. Denisa Rodica Stanca a plecat la școală în orașul Călan și nu a mai revenit la domiciliu. Mama fetei a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi. 

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din municipiul Hunedoara despre faptul că fiica sa, Stanca Denisa Rodica (foto), în vârstă de 15 ani, în data de 22.09.2021, în jurul orei 08.00, a plecat la școală în oraș Călan, iar de la ora 14.30, oră la care trebuia să ajungă la domiciliu, în Hunedoara, nu mai știe nimic despre ea. Mama minorei a mai declarat că aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu recent”, a informat IPJ Hunedoara. 

Minora poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: înălțime de 1,65 metri, greutate aproximativ 56 kg, păr șaten, lung, ochi căprui, constituție robustă, fără tatuaje sau alte semne distinctive.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de culoare vișinie, peste care purta un hanorac de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare neagră, cu model cu rupturi şi pantofi sport culoare albă cu roz.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Adauga comentariu