El este tânărul care și-a pus capăt zilelor în timpul unui live pe Facebook. Bogdan Claudiu era din Deva și avea doar 22 de ani

Gestul estrem făcut de deveanul Bogdan Claudiu a șocat o țară întreagă. Aseară, tânărul și-a pus capăt zilelor, după ce a primit un telefon de la iubita sa, care îi spunea că nu mai vrea să continue relația. Bogdan, care era șofer în Germania, a intrat pe live pe facebook și le-a spus celor apropiați că urmează să își ia viața. Printre cei care au asistat neputincioși la tot s-a numărat și mama băiatului, care a privit neputincioasă ultima clipă a fiului său. 

Bogdan a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h şi a lovit intenţionat un TIR.

„Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.” spune şoferul.

Imediat după ce începe să vorbească, tânărul începe să plângă şi explică faptul că suferă prea mult. Iubitei sale îi transmite, la un moment dat:

„Şi de sus pot să-l iubesc pe copilul tău, şi de sus pot să am grijă de voi!”

După 8 minute de goană, românul accelerează spre 170 de kilometri pe oră, virează dreapta pe un alt drum și se izbește violent de un TIR. După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. Pe live intră și mama șoferului. Românul însă pare a nu mai avea cunoștință, iar vocea nu i se mai aude în cele 45 de minute de live ce au urmat după accident. Pompierii germani și medicii au intervenit. Sunt auziți în timp ce acordă primul ajutor șoferului în mașina complet distrusă. Apoi, l-au scos și l-au dus la ambulanță, în timp ce telefonul continua să transmită în direct.

Salvatorii însă nu au luat în seamă telefonul. Live-ul este oprit în cele din urmă de un polițist, după 53 de minute și 50 de secunde de transmisie. După câteva ore de la producerea accidentului, tânărul a fost declarat decedat.

Comentarii

Ploiesteanul

23.10.2019 20:28
Păcat de el. Deși nu sunt din Deva, sunt din Ploiești, Prahova, i am aprins lumânare pentru că m a emoționat cazul și suferința lui. Din ce am aflat el era un tânăr cu inima bună și foarte muncitor pentru vârsta lui. Respectiva femeie nu l a iubit a profitat de banii lui. Dumnezeu să-l ierte!

Adauga comentariu