„După război, mulți viteji se arată”. Rezoluție ALDE Hunedoara: Organizația cere conducerii partidului să începă negocierile cu PSD, pentru ca Tăriceanu să fie candidatul comun la prezidențiale

După ce a obținut puțin peste 4% în alegerile europarlamentare, partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu speră să dea candidatul comun (PSD-ALDE) la prezidențiale. Organizația locală a ALDE Hunedoara a adoptat o rezoluție prin care cere conducerii centrale să înceapă negocierile cu PSD, pentru ca președintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, să fie candidatul celor două formațiuni politice la alegerile prezidențiale. ALDE susține că Tăriceanu este singurul care îl poate învinge pe actualul președinte al țării, Klaus Iohannis.

„În România zilelor noastre, avem nevoie de un președinte care să simtă și să gândească românește, un român cu mult bun simţ  care să  nu-şi denigreze ţara şi poporul,care sa pună valorile si tradiţiile româneşti mai presus de persoana sa, care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții viabile pe termen scurt și în perspectivă. Avem nevoie de un președinte care să acţioneze demn și curajos în soluţionarea problemelor interne iar pe plan extern,să ne reprezinte cu onoare si demnitate. Să nu accepte indicaţii si condiţionari care altor state europene le sunt străine. Pentru considerentele de mai sus, Organizaţia Teritorială ALDE Hunedoara susţine candidatura dlui. Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019 şi cere conducerii centrale a partidului să demareze de îndată negocieri cu partenerul de guvernare PSD, pentru stabilirea unui candidat comun în persoana dlui. Călin Popescu –Tăriceanu, singurul care-l poate învinge pe actualul preşedinte”, se arată în rezoluția adoptată de ALDE Hunedoara.

Adauga comentariu