După ani de așteptare, lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara au început

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Hunedoara a anuțat că au început lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara. Investiția este finanțată din fonduri de la bugetul județean.

„În cadrul contractului vor fi executate lucrări de refuncționalizare și/sau compartimentare a unor spații existente, lucrări de finisaje interioare (cu restaurarea și refacerea elementelor de decorație arhitecturală), lucrări de refacere a pardoselii și a scărilor, lucrări de recondiționare și restaurare a tâmplăriei (cu schimbarea elementelor deteriorate), modernizarea birourilor și grupurilor sanitare, revizuirea instalației electrice și de iluminat, precum și lucrări de finisaje exterioare”, a transmis CJ Hunedoara.

Licitația pentru această lucrare a fost câștigată pentru suma de 13, 2 milioane de lei cu TVA și a fost adjudecată de Asociere a SC Metalprod West SRL și SC Constructus SRL.

În urmă cu mai mulți ani, clădirea Casei de Cultură a fost trecută din administrarea Primăriei Hunedoara în administrarea CJ Hunedoara, în ideea în care, investiția să poată fi finanțată din bani de la județ. O serie de lucrări s-au făcut, însă, modul în care s-au cheltuit banii a ridicat multe semne de întrebare. Au fost sesizate și organele de cercetare penală, pentru a verifica aceste aspecte. 

Adauga comentariu