DSP Hunedoara: 40 de localități sunt în scenariul roșu. Incidența cazurilor de Covid în Deva trece de 8 la mie

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a publicat datele privind incidența cazurilor de SARS-CoV-2, înregistrate în data de 12 octombrie, în județul Hunedoara, la nivelul fiecărei localități. Rata de infectare cu coronavirus în județ, este de 5,43 la mie, în creștere față de zilele precedente. 

Din totalul de 69 de localități, 40 sunt în scenariul roșu, depășind o rată a infectării de 3 cazuri la mia de locuitori. În municipiul Deva, incidența îmbolnăvirilor cu Covid se a ajuns la 8,43 de cazuri la o mie de locuitori. Și în municipiul Hunedoara, incidența este una ridicată, de 7,44 la mie. 

Conform datelor furnizate de DSP Hunedoara, în ultimele două săptămâni, peste 2.400 de hunedoreni au fost diagnosticați cu infecție cu virusul Sars-Cov-2. Aproape 1.000 dintre aceștia sunt din municipiile Deva și Hunedoara. În localitățile în care incidența cazurilor este de peste 6 la mie, purtarea măștii de protecție respiratorie a devenit obligatorie și în aer liber, cu excepția situațiilor în care se practică sportul sau alte activități în care masca nu ar fi oportună. Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a adoptat o serie de restricții pentru localitățile în care rata de infectare cu virusul Sars-Cov-2 depășește 3 la mie. 

Lista completă a cazurilor de Covid, pe fiecare localitate (click pe imagine): 


 

Adauga comentariu