Drum național blocat de avalanșe în Valea Jiului

Traficul rutier pe drumul național (DN) 7A a fost blocat din cauza unor avalanșe, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara. Drumarii au ajuns la fața locului pentru a curăța carosabilul. 
„Circulația este blocată pe DN 7A, Obârșia Lotrului - Petroșani, între kilometrii 96 – 97, deoarece pe acest sector de drum au avut loc trei avalanșe. Echipele Secției de Drumuri Naționale Deva sunt la fața locului și acționează pentru eliberarea drumului. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 10:00”, a informat DRDP Timișoara. Aceasta a mai precizat că drumul a fost blocat timp de trei ore, în prezent circulația rutieră fiind deblocată. 
DN 7A face legătura între județele Hunedoara și Vâlcea. Pe acest drum, au existat numeroase probleme, una dintre acestea fiind căderile de stânci pe carosabil.

Echipele SDN Deva au intervenit și ieri dimineață, pe DN 7A, unde, în aceeași zonă a avut loc o avalanșă din cauza ninsorilor abundente și a temperaturilor ridicate.

 

Adauga comentariu