Două dispariții anunțate la Poliția Municipiului Hunedoara, într-o singură zi. O minoră care a plecat de acasă și o tânără care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Timișoara

Polițiștii din municipiul Hunedoara sunt în căutarea a două persoane, după ce rudele au anunțat dispariția acestora. În primul caz este vorba despre o minoră, de 13 ani, Dobondi Maria Denisa (foto dreapta), care a plecat de la domiciliu din 29 august și nu a mai revenit. 

„În data de 30.08.2020, la ora 12:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiica lui, DOBONDI DENISA MARIA, în vârstă de 13 ani, în data de 29.08.2020, în jurul orei 16:00, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni jeans de culoare neagră, o buză de culoarea albă cu mâneci lungi, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare albă (marca FILA). Minora are o înălțime de circa 1,50 m., ten măsliniu, ochi căprui, față rotundă, pe obraz are trei alunițe, două dispuse sub ochiul drept iar una deasupra buzei superioare, păr creț, lung, până mai jos de nivelul umerilor, vopsit negru şi are un tatuaj cu inscripția literei ,,A”, la nivelul antebrațului stâng”, a informat IPJ Hunedoara. 

Cea de-a doua dispariție a fost anunțată la poliție de către un bărbat din municipiul Hunedoara. Acesta le-a spus polițiștilor că sora lui, Cîrpaci Simona (foto stânga) care are domiciliul în județul Arad și reședința în Dolj, a pornit din Italia, cu o aeronavă, care trebuia să aterizeze în aeroportul din Timișoara. 

„În data de 30.08.2020, în jurul orei 23:00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat din municipiul Hunedoara, care a sesizat faptul că, din data de 21.08.2020, nu a mai putut-o contacta pe sora lui, CÎRPACI SIMONA, de 27 de ani, domiciliată în comuna Șiria, judeţul Arad, având reședința în municipiul Craiova, judeţul Dolj. Bărbatul a relatat că la acea dată tânăra ar fi revenit în România cu avionul, din localitatea Bergamo, Italia, aterizând pe aeroportul Timișoara. Persoana în cauză are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 metri, greutate aproximativ 57 kg., păr de culoare blondă, ochi căprui, constituție atletică; la încheietura mâinii stângi are tatuat numele „NUȚU”, iar pe unul dintre picioare are tatuate trei steluțe. La momentul plecării din Bergamo, Italia, tânăra purta o salopetă de jeans, de culoare albastră, iar în picioare purta bascheți de culoare neagră”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Polițiștii au făcut apel la persoanele care au informații despre locurile în care s-ar putea afla cele două persoane date dispărute, să sune la 112. Totodată, minora și tânăra de 27 de ani au fost date în urmărire națională și în consemn la frontieră. 

Adauga comentariu