Dosar penal şi ordin provizoriu de protecţie pentru un bărbat care şi-a agresat fiica, o tânără în vârstă de 20 de ani

Scandal într-o familie din Totești, după ce tatăl unei fete de 20 de ani s-a opus relației amoroase pe care tânăra o are cu un bărbat de 30 de ani. Fata a fost bătută de către tatăl său, care i-a și interzis să iasă din casă. Într-un final, conflictul a fost tranșat de polițiști. Tânăra s-a întors la iubitul ei, iar tatăl ei s-a ales cu dosar penal și cu un ordin de protecție provizoriu emis împotriva sa. 

„În data de 14.04.2019, în jurul orei 09:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Toteşti, este ținută cu forța în casă și bătută de către tatăl său, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Echipajul de poliţie care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a reușit să o scotă pe tânără din curtea imobilului respectiv. Poliţiştii au condus-o pe tânără la sediul Poliției Orașului Hațeg, unde aceasta a depus plângere împotriva tatălui său, precizând că, din data de 13.04.2019, bărbatul i-a interzis să mai părăsească imobilul, a lovit-o şi a amenințat-o”, a informat IPJ Hunedoara.
În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal, iar împotriva agresorului au emis un ordin de protecție provizoriu. 

Sursa foto: observatorulph.ro


Comentarii

Chitul Grigore

15.04.2019 20:46
Cincluzia: Nu sti pe cine cresti

Adauga comentariu