Doris Visirin, numită în funcția de secretar general al municipiului Deva. Cine i-a luat locul la conducerea Direcției de Asistență Socială

Fosta șefă a Direcției de Asistență Socială (DAS) Deva, Doris Visirin, a fost numită în funcția de secretar general interimar al municipiului Deva. Decizia a fost luată astăzi, de primarul Devei, Florin Oancea. Totodată, edilul-șef l-a desemnat pe Călin Păcurar la conducerea DAS. 

„Prin dispoziția primarului municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, astăzi, Doris Visirin a fost numită în funcția de secretar general interimar al municipiului Deva. Tot prin dispoziție a primarului, Călin Păcurar a fost numit în funcția de director executiv interimar al Direcției de Asistență Socială Deva, post ocupat anterior de Doris Visirin”, a informat Compartimentul de Comunicare al Primăriei Municipiului Deva. 

Postul de secretar general al municipiului Deva a rămas liber, după ce Laura Sârbu a fost arestată preventiv pentru acuzații de corupție. 

Doris Visirin este avocat de profesie, membră a Baroului Hunedoara. La alegerile locale din septembrie 2020 a candidat din partea PNL pentru un post de consilier local al municipiului Deva. 

Principala atribuție a unui secretar general de municipiu este de avizare a proiectelor de hotărâre și de contrasemnare pentru legalitate dispozițiile primarului, respectiv hotărârile consiliului local. Totodată, asigură gestionarea procedurilor administrative privind relația dintre consiliul local și primar, precum și între aceștia și prefect. 

 
 

Adauga comentariu