Doliu în presa hunedoreană! Un vârf de lance al mass-mediei din județ, MIRCEA LEPĂDATU, s-a stins din viață

De astăzi, presa hunedoreană va fi mult mai săracă! Mircea Lepădatu, unul dintre veteranii mass-mediei locale, a plecat dintre noi. Inima lui a încetat să mai bată astăzi, în jurul orei 14.00. În urmă cu o lună, a fost diagnosticat cu Covid, iar ultimele trei săptămâni le-a petrecut în Spitalul Municipal Hunedoara.

Vestea tragică a fost confirmată de apropiații săi. 

„Ne-ai lăsat cu o durere nemărginită în suflet, bunicul meu! Ai fost, ești și vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Te iubesc și te voi iubi mereu! Drum lin spre Ceruri, îngerul meu frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris nepoata jurnalistului pe pagina sa de Facebook.  

Mircea Lepădatu a fost directorul cotidianului MESAGERUL Hunedorean, ziar pe care l-a înființat în 2006. Pe parcursul a aproape 50 de ani de activitate în mass-media, a înființat și a condus mai mute publicații, a fost moderator de emisiuni TV cu impact mare la public. A fost dedicat în totalitate profesiei pe care a îmbrățișat-o, muncind până la epuizare. Și-a pus amprenta asupra multor vieți, a schimbat destine și a fost un reper de profesionalism. 

Mircea Lepădatu avea 75 de ani. Mâine trupul său neînsuflețit va fi depus la casa mortuară „Sf. Alexandru” din Deva. 

Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Adauga comentariu