Doi minori și un adolescent, acuzați de furt calificat. Au sustras materiale de construcție și un generator de la o casă din Vulcan

Doi minori și un adolescent din Vulcan au ajuns în vizorul polițiștilor, după ce au furat de la o casă aflată în construcție, materiale și un generator. Cei trei au fost identificați de polițiști în urma unei razii. O mare parte a prejudiciului, care ajunge la 15.000 de lei, a fost recuperat. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, autori necunoscuți au pătruns în curtea unui imobil din municipiul Vulcan (aflat în construcție), iar din interiorul casei și din exterior au sustras un generator electric și mai multe materiale de construcție.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vulcan au efectuat o acţiune în cadrul căreia au fost identificaţi trei tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 14, 16 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au reuşit recuperarea a 98% din prejudiciul cauzat, care se ridică la peste 15.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Adauga comentariu