Doi hunedoreni au murit înecați în condiții identice. Unul în Brad, altul în Boșorod

Doi hunedoreni au murit înecați în pâraie cu apă puțin adâncă. În ambele cazuri, echipajele de prim ajutor nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul victimelor. Prima victimă este din municipiul Brad, iar a doua din localitatea Boșorod. 

Bărbatul din Brad avea 65 de ani și s-a înecat în pârâul Luncoiu.  „Persoana de sex masculin se deplasa pe malul pârâului, cu un anumit scop, acesta fiind cunoscut ca și consumator de alcool. Moment în care a alunecat și a căzut în apă, unde s-a înecat. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Hunedoara pentru efectuarea necropsiei. Tragedia s-a produs în zona sediului societății Apa Prod, din Brad”, a transmis reprezentantul IPJ Hunedoara. 

În cel de-al doilea caz, este vorba de un bărbat de 52 de ani, care a căzut în pârâul Boșorod, fiind găsit decedat de echipajele de prim ajutor. 

În ambele cazuri nu există suspiciuni de comiterea vreunei infracțiuni, cadavrele victimelor nu aveau urme de violență. Urmează ca Serviciul de Medicină Legală Hunedoara să constate condițiile exacte în care s-au produs cele două decese. 

Adauga comentariu