Doi copii și doi adolescenți au furat un card, de pe care au cheltuit 8.000 de lei. Au cumpărat diverse produse de la mai multe magazine

Un hunedorean s-a trezit cu contul bancar golit de bani, după ce i-a fost furat portofelul, în care avea carduri bancare. Doi copii și doi adolescenți, din municipiul Hunedoara, sunt autorii furtului. În total, de pe card, au fost scoși 8.100 de lei, bani din care cei patru au făcut cumpărături de la mai multe magazine.

„Polițiștii Biroului Invesigatii Criminale Hunedoara au identificat patru tineri din Hunedoara (cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani, dintre care doi sunt minori) cu privire la care au stabilit ca, la data de 4 octombrie, folosindu-se de un card bancar, pe care minorii l-au luat dintr-un portofel pe care l-au sustras dintr-o florărie din Hunedoara, au făcut mai multe cumpărături, de la mai multe magazine, cauzând un prejudiciu total de peste 8.100 de lei. Polițiștii au mai stabilit că tânărul de 21 de ani a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere. În sarcina a trei dintre cei patru tineri s-a reținut comiterea infracțiunilor de: efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în forma continuată, accesul ilegal la un sistem informatic, iar în sarcina tânărului de 21 de ani s-a reținut comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism fără permis de conducere, în timp ce în sarcina minorului justițiabil, în vârstă de 13 ani, s-a reținut comiterea infracțiunii de complicitate la furt”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Tânărul de 21 de ani și minorul în vârstă de 16 ani au fost depistați și reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa foto: oradesibiu.ro

Adauga comentariu