Disputa politică atinge cote dureroase în orașul Geoagiu. Șoferul primarului localității, bătut măr la o petrecere organizată pe ascuns, în plină pandemie

O petrecere organizată pe ascuns, în orașul Geoagiu, s-a lăsat cu o bătaie pe cinste. La mijloc ar fi fost disputele politice, spun sursele noastre. Mai multe persoane care se ocupă de echipa de fotbal a orașului s-au strâns într-un local, din zona parcului, în seara zilei de sâmbătă, 30 mai. Printre acestea se afla și Pamfil Popa, șoferul primarului Vasile Cărăguț. Între Pamfil Popa și un apropiat al edilului, Mihai Pleniceanu, ambii susținători ai PSD, s-ar fi iscat o discuție aprinsă, pe teme politice. Popa l-ar fi lăudat pe un fost primar, ceea ce nu i-ar fi convenit lui Pleniceanu, spun oameni prezenți la petrecere. Prin urmare, i-ar fi aplicat câteva lovituri, pentru opiniile pe care le-a exprimat. Pamfil Popa s-a ales cu câteva lovituri zdravene, iar pentru a scăpa din încăierare a apelat la ajutorul polițiștilor. 

Echipajul de poliție care a ajuns la fața locului l-a găsit pe Pamfil Popa, pe stradă, având semne de lovituri. 

„A fost un apel la 112, iar echipajul care s-a deplasat la fața locului a găsit, în stradă, un bărbat care a susținut că a fost agresat. Acesta a fost îndrumat să depună plângere, conform termenului prevăzut de lege. Deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere”, a declarat reprezentantul IPJ Hunedoara. 

După bătaia încasată, șoferul primarului orașului Geoagiu nu s-a prezentat la serviciu. Pamfil Popa se află în concediu medical, susține Vasile Cărăguț. Edilul a mai spus că a aflat despre conflictul de la barul din oraș, însă nu știa ce motiv au avut să se încaiere petrecăreții.

„E un angajat de-al primăriei care, ieri, și-a luat liber ca să meargă la Deva, la un examen ORL, pentru că avea ceva la ureche. Astăzi, voi discuta cu comandantul Poliției Geoagiu și cu angajatul, ca să văd ce s-a întâmplat acolo. Din câte am aflat, erau într-un băruleț, de lângă Casa de Cultură. Ieri l-am sunat pe Pamfil Popa să văd dacă vine la serviciu. Azi l-a sunat doamna viceprimar și i-a spus că e la medicul de familie pentru a solicita concediu medical”, a declarat Vasile Cărăguț, care a precizat că nu a participat la petrecere. 

Mihai Pleniceanu ar fi, în prezent, membru al PSD, iar în trecut a fost membru al ALDE și PNL. Pamfil Popa ar avea și el carnet de partid. La petrecerea din barul din Geoagiu ar fi participat doar membri și simpatizanți ai PSD. Și, din câte se pare, aceștia nu au ținut cont de regulile impuse de autorități în vederea combaterii pandemiei de Covid-19, petrecerile sau adunările cu mai multe persoane fiind interzise. 

Pamfil Popa nu a putut fi contactat telefonic, pentru a oferi detalii despre starea sa de sănătate. 

Sursa foto: Facebook

 

 

Adauga comentariu