Directorul Serviciului Administrare Cetate a demisionat din funcție, în urma scandalului, prezentat de „Ziar de Hunedoara”. Totul a plecat de la niște comentarii făcute pe facebook de soția sa

Cristian Răcășan, șeful Serviciului Administrare Cetate, din cadrul Primăriei Deva, a demisionat din funcție. Anunțul a fost făcut azi, de primarul Devei, Florin Oancea.

„Ieri am avut o discuție cu directorul Serviciului Public Administrare Cetate, cu domnul Cristian Răcășan. În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu dânsul, mi-a spus că dorește să înceteze contractul de muncă, prin acordul părților. I-am solicitat să analizeze foarte bine și astăzi să ne dea un răspuns, dacă își menține punctul de vedere sau revine asupra deciziei. Astăzi, mi-a prezentat solicitarea, pe care a și înregistrat-o la primăriei, că începând cu data de 8 noiembrie 2018 să înceteze contractul de muncă, prin acordul părților. Ținând cont de decizia domniei sale, ne-am întâlnit în această dimineață cu colegii din conducerea primăriei, și am stabilit reorganizarea Serviciului Cetate. Ceea ce ne interesează pe noi este ca în perioada următoare, să asigurăm servicii de o calitate mult mai mare cetățenilor și turiștilor, și în prima ședință de Consiliu Local voi iniția un proiect de hotărâre, prin care parte din activitatea serviciului să treacă la SPIGM, iar partea de evenimente să treacă la Centrul Cultural Drăgan Muntean. Vreau să îi mulțumesc domnului Răcășan pentru implicarea pe care a avut-o”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Vinerea trecută, soția lui Cristian Răcășan a postat niște comentarii pe contul soțului său, în care scria că biroul acestuia „s-a transformat în birt”. „Ziar de Hunedoara a prezentat în exclusivitate acest subiect, iar edilul Devei, Florin Oancea, a spus luni că, în scurt timp, va avea o discuție cu Răcășan și va lua o decizie în acest caz. Din câte se pare, printre motivele invocate în demisie se numără și scandalul apărut în presă. 

„Motivele invocate sunt personale. Nu vă ascund că sunt legate și de acel scandal care a apărut în presă, cu acele comentarii. Omul a spus că nu vrea să aducă prejudicii de imagine nici Serviciului, nici Primăriei, și este o decizie pe care și-o asumă”, mai spune Florin Oancea.

Citește și:

Comentarii incendiare, făcute de soția directorului Serviciului Administrare Cetate: Biroul SPAC, „transformat în birt” de când Răcășan este „mare derector”

 

 

Adauga comentariu