Deveanca Maria Nedelcu este tânără cu cel mai bine lucrat corp din România. A obținut locul I pe țară, după un singur an de fitness

Maria Nedelcu, din Deva, este tânăra din România care are corpul cel mai bine lucrat. Nu o spunem noi, ci au spus-o arbitri, care în urma unei competiții naționale au considerat că deveanca merită locul I într-un concurs de fitness. Are doar 17 ani, dar are un corp de invidiat, făcut doar din mușchi bine antrenați. Face fitness de doar un an, dar de mică a avut ceva în comun cu sportul.

„Am început cu sportul de la 9 ani. Am făcut șase ani de performanță Karate Shotokan. Când a urmat să merg la Mondiale, nu am putut să merg pentru că mamei mele îi era teamă de accidentele cu avionul. Am ratat șansa asta de vreo trei ori. M-am demoralizat și m-am lăsat. Și atunci am aflat de kickbox, pe care îl fac de patru ani. În kickbox sunt campionă națională, am reușit să obțin și o centură. Am multe meciuri în spate și la profesioniști. De un an fac fitness de capul meu. Nu am instructor, iar de patru luni merg la Fitintense”, a povestit Maria Nedelcu, pentru „Ziar de Hunedoara”. 

Dorința de a face sport de performanță care mereu a ghidat-o înspre succes, a renăscut în momentul în care s-a apucat de fitness. Maria și-a pus în cap să câștige primul loc și în această ramură sportivă și a reușit. După doar o lună de la prima competiție, au venit și roadele muncii sale. 

„Competițiile în fitness le-am început acum o lună. Am fost la concursul Grand Prix, din Dej, unde am ieșit pe locul 8. Apoi, m-am afiliat la federație, mi-am găsit și o echipă la Cluj, și am participat la naționale, la Sibiu, și am luat locul 2 pe țară. Era altceva. Am promis că la următoarea competiție voi veni cu locul I, și am reușit să îl iau și pe acela. Acum câteva zile, la Baia Mare, a fost Cupa României la fitness, unde am ocupat locul I la categoria Bikini Fitness 166 cm”, mai spune Maria Nedelcu.

 

Adauga comentariu