Devean cu probleme de sănătate, dispărut fără urmă. Rudele bărbatului au apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi

Un bărbat de 53 de ani, din Deva, a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat de la domiciliu de mai multe zile și nu a mai revenit. Verișoara lui Mihai Dănuț Banciu a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi. Bărbatul dispărut are probleme de sănătate. 

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Deva au fost sesizati de către o femeie în vârstă de 61 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în perioada 29.05.2021 - 30.05.2021, ora 08:00, verișorul său BANCIU MIHAI DĂNUȚ, în vârstă de 53 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a plecat de la locuința acesteea și nu s-a mai întors. Semnalmente: păr grizonat tuns scurt, mustață, ochii căprui, față ovală, aproximativ 1, 60 m înălțime, 64 kg. La data dispariției era îmbrăcat cu o geacă de culoare vișinie, pantaloni de trening de culoare neagră, bluză gri și pantofi sport”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Polițiștii fac apel la persoanele care au informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție. 

Adauga comentariu