DEVA. Mașini făcute praf, după un derapaj. Trei persoane au fost rănite, în urma accidentului

Două mașini au fost distruse și trei persoane rănite ușor, în urma unui derapaj. Totul s-a întâmplat din cauza vitezei mult prea mari, neadaptate la condițiile de trafic pe un carosabil umed. Vinovat, se pare, este un șofer de 36 de ani, din Deva, care după ce a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat într-o dubiță.

„La data de 27.02.2020, în jurul orei 09:30, un bărbat de 36 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Deva, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, pe un carosabil umed, iar prin derapaj a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 35 de ani, din Deva.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a fost proiectat cu partea laterală-stânga într-un copac ornamental aflat în parcarea care mărginește bulevardul Nicolae Bălcescu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Din accidentul rutier a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto și a unui pasager din autoutilitară, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Deva.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

sursa foto: Info Trafic jud. Hunedoara/facebook

Adauga comentariu