Demisie din fruntea PSD Hunedoara. Președintele tinerilor social-democrați a plecat din partid: „Când nu te mai regăsești, în marea familie a PSD Hunedoara, este mai bine să pleci. (...) Familia ne-a devenit în timp una de-a dreptul vitregă”

Președintele tinerilor social-democrați din județul Hunedoara și-a depus ieri demisia din PSD. George Bălțatu susține că a decis să plece din mare „familie” a PSD, pentru că le-a devenit „în timp, una de-a dreptul vitregă”. Anunțul a fost făcut aseară, pe contul său de socializare.   

„Tinerețea nu este neaparat o virtute, dar cu siguranță trebuie să fie un manual de bune practici în orice domeniu activăm fiecare. Meseria mea de bază, cea de avocat, mă obligă să pledez pentru aflarea adevărului. Și de la asta nu voi face rabat! Am fost până astăzi președintele tinerilor sociali democrați din județul Hunedoara. Spun am fost, pentru că mi-am înaintat astăzi demisia din această funcție. Din această funcție și din PSD. Le mulțumesc colegilor mei tineri din TSD Hunedoara pentru tot ceea ce am construit împreună. Uneori, atunci când nu te mai regăsești, în marea familie a PSD Hunedoara, este mai bine să pleci și să închizi ușa. Eu asta am făcut astăzi, pentru că familia ne-a devenit în timp una de-a dreptul vitregă! Ne-a abandonat pentru interesele străinilor la ,,poarta bogaților”! Decizia mea este una cântărită cu multă atenție, timp de câteva luni, în care am încercat din răsputeri să contribui la o formă de a face politică centrată spre alte viziuni și perspective administrative! Munca mea, eforturile mele au fost conjugate în jurul echipei conduse de Cristian Merișanu. La Vulcan am construit, alături de Cristi, o echipă în care cred, pe care o cunosc și alături de care voi continua proiectele pentru Vulcan și implicit pentru județul Hunedoara. Vrem, putem și suntem siguri că vom reuși mai mult împreună! Voi susține candidatura lui Cristian Merișanu la funcția de Primar al Municipiului Vulcan din partea PRO ROMANIA! Cu prețuire pentru dumneavoastră, cititorii acestor rânduri, același George Bălțatu!”, a scris fostul președinte al tinerilor social-democrați din județ.

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara și membru PSD Sorin Vasilescu și-a arătat aprecierea față de gestul făcut de George Bălțatu. În urmă cu câteva zile, și Vasilescu și-a depus demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Hunedoara, dar nu și din cea de simplu membru de partid ori din cea de vicepreședinte al Consiliului Județean. 

 

Tinerii social-democrați rămași în PSD regretă că George Bălțatu a ales să părăsească partidul, dar, în același timp, îl sfătuiesc pe acesta să nu mai „arunce cu noroi” în cei care i-au fost alături timp de 10 ani.

„În calitate de Președinte executiv al TSD Hunedoara regret că Președintele organizației județene de tineret a ales să părăsească partidul și să se înscrie într-o altă formațiune politică. Îl rog pe prietenul meu George să se dezică de mesajul postat pe facebook și să nu uite că a fost unul din tinerii promovați la nivel județean în cea mai înaltă funcție, președinte, tânăr în care noi am avut încredere. Să arunci cu noroi în foștii colegi (care te-au promovat) nu este o cale care te duce spre un orizont "mai luminos", așa cum lasă să se înțeleagă mesajul la care fac eu referire. Îi dorim mult succes în drumul pe care l-a ales, dar îl sfătuim să nu mai arunce cu noroi în cei care am fost mai mult de 10 ani, "familia lui de la județ", a scris Alin Țamba, președintele executiv al TSD Hunedoara.

 

Adauga comentariu