(DECLARAȚIE VIDEO) Premierul Florin Cîțu în campanie internă la Deva: Nu mă așteptam să avem o astfel de luptă

Premierul Florin Cîțu a ajuns duminică, la Deva, în cadrul campaniei pentru alegerile interne din PNL. Împreună cu acesta s-au aflat și alți lideri ai partidului, precum Emil Boc, Rareș Bogdan, Gheorghe Falcă și Florin Roman. 

Florin Cîțu s-a arătat încrezător în rămânerea PNL la guvernare, în contextul în care opoziția din Parlament a anunțat că va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Inlcusiv principalul partener al liberalilor de la guvernare, USR, a anunțat că va susține moțiunea. 

„Am venit să-mi susțin moțiunea «România liberală», la Deva. Va fi o discuție animată, ca și toate celelalte pe care le-am avut până acum. Vom discuta și politică, despre viitorul PNL. Așteptăm susținere din partea liberalilor hunedoreni, așteptăm ca toți liberalii să înțeleagă că nu există decât o singură soluție pentru România: România liberală. Nu avem altă alternativă. (...) Eu vă spun că PNL rămâne la guvernare până în 2024. Vom găsi cea mai bună formulă. Eu în continuare consider că soluția cea mai bună este această guvernare de dreapta, dar vom găsi cea mai bună formulă pentru PNL și vom rămâne la guvernare până în 2024. Sunt proiecte pe care le-am început și le vom duce la bun sfârșit. Noi nu ne vom retrage de la guvernare, indiferent de ce obstacole avem în față”, a declarat premierul. 

Întrebat dacă are o estimare personală despre daunele aduse PNL de războiul intern și de criza guvernamentală, Florin Cîțu s-a arătat dezamăgit de modul în care s-a desfășurat campania internă din partid. 

„Am văzut sondaje, oamenii sunt puțin dezamăgiți de această campanie a pNL. Nu este impactul foarte mare. Eu vă spun, personal, că nu mă așteptam să avem o astfel de luptă. Am crezut că avem o luptă onestă, o dispută transparentă, liberală. Tot ceea ce pot să vă spun și vă garantez, este că după 25 septembrie, PNL va fi un partid unit, puternic, și vom pune toate armele noastre împotriva celor care se ocupă de PNL”, a conchis Florin Cîțu. 

La prezentarea programului de candidat la șefia PNL a lui Florin Cîțu au participat președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, precum și primari liberali din județ. 

 

Adauga comentariu