(DECLARAȚIE VIDEO) Agresorul care a înjunghiat un bărbat în centrul Devei, reținut de polițiști. Victima i-ar fi reproșat că circulă cu bicicleta pe trotuar

Individul acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat cu cuțitul, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ionuț Sebastian Urzică (foto stânga) ar putea ajunge în spatele gratiilor, dacă procurorii vor propune luarea măsurii arestării preventive în instanță, iar judecătorul de drepturi și libertăți o va aproba. 

Ionuț Sebastian Urzică l-a înjunghiat cu cuțitul pe Florin A. R. (foto dreapta), ieri, sub ochii trecătorilor, într-o zonă centrală a municipiului Deva. Incidentul a plecat de la un conflict verbal între cei doi. Victima i-ar fi reproșat lui Urzică faptul că, beat fiind, circulă cu bicicleta pe trotuar. Totul a degenerat într-o încăierare, iar Urzică a scos din rucsac un briceag, pe care i l-a înfipt în piept lui Florin A. R.. Polițiștii au deschis, în acest caz, dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, dosarul fiind coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Citește și: (VIDEO) Filmul agresiunii din centrul Devei, în care un bărbat a fost înjunghiat. Cine este presupusul autor al infracțiunii de tentativă de omor

„La data de 9 iunie 2021, în jurul orei 16.00, în apropierea Spitalului Județean de Urgență din Deva, situat în zona centrală a orașului, a avut loc un incident în care au fost implicate două persoane de sex mesculin, în vârstă de 38 și 48 de ani. Persoana vătămată i-a reproșat autorului faptei că circulă pe bicicletă în stare de ebrietate, după care autorul a agresat cu pumnii pe persoana vătămată care, la rândul ei, a ripostat cu pumnii și picioarele, iar în continuare, autorul faptei a scos un briceag pe care-l deținea asupra lui și a înjunghiat-o pe persoana vătămată, în zona hemitoracelui stâng, respectiv zona subaxilară stângă, pricinuindu-i leziuni care necesită pentru 14 - 15 zile de îngrijiri medicale. În prezent, persoana vătămată este internată în SJU din Deva pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar autorul s eaflă sub imperiul măsurii preventive a reținerii, pentru 24 de ore. În funcție de probatoriul administrat în dosar, procurorul de caz are conferite de către Codul de Procedură Penală posibilitățile de a sesiza judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Hunedoara cu larea măsurilor preventive a arestării sau a arestului la domiciliu sau procurorul de caz poate să ia măsura controlului judiciar”, a declarat procurorul Sanda Ionela Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Adauga comentariu