Declarație surprinzătoare a șefului PSD, Liviu Dragnea. „Rovana Plumb și Natalia Intotero trebuie să își dea DEMISIA cât mai curând”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, într-o discuție cu jurnaliștii, la Parlament, că Rovana Plumb, ministrul Mediului, și Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni, „trebuie să își dea demisia cât de curând”, scriu cei de la money.ro. 

Potrivit sursei citate, șeful PSD a mai spus că acestea ar trebui „să nu se mai plimbe prin țară în campanie electorală cu beneficii de ministru, mașină și șofer”.

Rovana Plumb și Natalia Intotero candidează la alegerile europarlamentare, ministrul Fondurilor Europene fiind chiar prima pe lista de candidați ai PSD. Declarațiile lui Liviu Dragnea sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Plumb este favorita partidului pentru a fi nominalizată la funcția de comisar din partea României, după încetarea mandatului actualei Comisii Europene. Șeful PSD a anunțat de altfel că săptămâna viitoare va avea loc o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde se va discuta, posibil, și despre remanierea Guvernului, motivată de prezența mai multor miniștri pe lista de candidați pentru Parlamentul European.

Adauga comentariu