De-a râsu'-plânsu'! Un „șofer” din Orăștie, prins beat la volan și fără permis. Pasagerul din dreapta, aflat în aceeași stare de ebrietate și tot fără permis, le-a spus polițiștilor că și el a condus mașina

Solidaritate! De asta a dat dovadă un tânăr de 18 ani, din Orăștie, aseară. Totul după ce mașina în care se afla a fost trasă pe dreapta de polițiști, iar oamenii legii au descoperit că șoferul de 39 de ani nu respecta deloc Codul Rutier: nu avea permis de conducere, iar rezultatul etilotestului a arătat 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În fața polițiștilor, tânărul a făcut o mărturisire de-a râsu'-plânsu'. Acesta le-a spus oamenilor legii că, înainte de a fi opriți, și el a condus autoturismul. Numai că și el era în aceeași stare: și băut, și fără permis.

„La data de 20.07.2020, în jurul orei 23:15, un echipajul de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Orăştie, care conducea un autoturism pe strada Eroilor, din localitate, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, pe locul pasagerului, a fost identificat un tânăr de 18 ani, care a declarat faptul că și el a condus autoturismul respectiv, însă a făcut schimb de locuri cu bărbatul, înainte de a fi opriți de echipajul de poliție. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că nici tânărul nu posedă permis de conducere.

Cei doi au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l, în cazul bărbatului de 39 de ani, și o valoare de 0,96 mg/l, în cazul tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz.

Adauga comentariu