CUMPLIT! O altă persoană și-a pierdut viața, într-un accident produs în comuna Baia de Criș. Bărbatul, mecanic de locomotivă, s-a izbit cu mașina de un ultim obstacol: panourile de avertizare la trecerea cu calea ferată

Lunea neagră, pe șoselele din județul Hunedoara. În această dimineață, trei persoane și-au pierdut viața, în urma unor accidente rutiere. Una în accidentul în care a fost implicat un autocar care s-a răsturnat, alta în urma impactului cu un TIR, pe DN7, în zona Vețel, iar alta pe raza localității Lunca Moților, din comuna Baia de Criș. 

În acest ultim accident, un bărbat de 46 de ani și-a pierdut viața, pe loc. Este vorba despre un șofer, mecanic de locomotivă, care, ironia sorții, a pierdut controlul volanului și s-a izbit chiar de panourile de avertizare la calea ferată. Mașina s-a răsturnat, iar bărbatul a murit pe loc.  

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că șoferul, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcția Brad-Arad, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu panourile suplimentare de avertizare la trecerea cu calea ferată, a trecut peste calea ferată, și s-a oprit după aproximativ 15 metri de aceasta. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul șoferului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Sâmbătă, victima accidentului își serbase ziua de naștere.

Adauga comentariu