Criminalul hunedorean care l-a amenințat pe președintele României, condamnat de Judecătoria Aiud. Klaus Iohannis nu a vrut să îl grațieze

Un bărbat din Petrila condamnat pentru omor are o nouă pedeapsă, după ce l-a amenințat cu moartea pe șeful statului, Klaus Iohannis. Bărbatul era supărat din cauză că nu a fost grațiat de președinte.

Deținutul hunedorean care i-a transmis o scrisoare șefului statului din Penitenciarul Aiud, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani pentru omor, a fost condamnat miercuri de Judecătoria Aiud la 1 an de închisoare pentru ultraj. Sentința nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. 

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în luna februarie a anului 2017, după ce a violat-o și apoi a ucis-o pe iubita sa cu mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii, din Munții Șureanu.

Bărbatul a fost considerat încă de la început principalul suspect al oribiei crime, însă a negat orice implicare, aşa că anchetatorii au trebuit să adune probe de necontestat pentru punerea lui sub acuzare. De asemenea, în cauză au fost necesare și teste ADN, pe hainele acestuia fiind găsite pete de sânge care îi aparțineau victimei. Procurorii hunedoreni au audiat martori și au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate pe raza orașului Petrila, care i-au surprins pe cei doi plecând împreună în ziua în care a avut loc crima, dar și cum acesta revine în oraș de unul singur.

În data de 28 martie 2015, Costin Munteanu și-a dus concubina în Munții Șureanu, la Peștera Vacii, unde a întreținut cu ea raporturi sexuale și a lovit-o cu putere în cap, până când femeia a decedat.

Cadavrul femeii, în stare avansată de putrefacție, a fost descoperit abia în data de 14 aprilie 2015, de un grup de turiști.

 

Adauga comentariu