Covid-19 în județ. Incidența în municipiile Deva și Hunedoara rămâne de peste 6 cazuri la mia de locuitori

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a publicat datele privind incidența cazurilor de SARS-CoV-2, înregistrate în data de 6 octombrie, în județul Hunedoara, la nivelul fiecărei localități. Rata de infectare cu coronavirus la nivelul județului este de 4,15, în ușoară creștere față de zilele precedente. 

Din totalul de 69 de localități, 28 sunt în scenariul roșu, depășind o rată a infectării de 3 cazuri la mia de locuitori. În municipiile Deva și Hunedoara incidența îmbolnăvirilor cu Covid a trecut de 6 cazuri la o mie de locuitori. 

În ultimele două săptămâni, în municipiul reședință de județ, 443 de persoane au fost depistate cu Covid. Și în municipiul Hunedoara, în ultimele 14 zile, s-au înregistrat 433 de cazuri de infecție cu coronavirus. Alte cinci municipii, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Brad, Orăștie și orașul Hațeg sunt în scenariul roșu.

În localitatea Zam a fost instituită carantina zonală, după ce rata de infectare cu Sars-Cov-2 a ajuns la peste 7 cazuri la o mie de locuitori. Astăzi, în Zam s-a înregistrat o incidență de 18 cazuri/1.000 de locuitori. 

 

Adauga comentariu