Copilă violată de la vârstă de doar nouă ani. Violatorul o aștepta pe drumul pe care victima se întorcea de la școală

Caz șocant într-o comună din județul Hunedoara. O copilă a fost violată în repetate rânduri de un individ, care o aștepta pe drumul de întoarcere spre casă de la școală. Anchetatorii susțin că violatorul o ademenea într-un imobil părăsit, unde întreținea relații sexuale cu minora. Individul a cosntrâns-o pe victimă să întrețină raporturi sexuale cu el încă din 2016, când copila avea doar nouă ani. 

Procurorii au deschis în acest caz dosar pentru viol și tentativă de viol. 

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că inculpatul D.I.P., în cursul lunilor septembrie 2016 și septembrie 2019, a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată, în prezent, în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteea, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar și prin punerea și profitarea de imposibilitatea victimei de a se apăra și de a-și exprima voința (infracțiune de viol în formă consumată), iar în data de 24 februarie 2021 a încercat să întrețină cu aceeași persoană raproturi sexuale prin constrângere (infracțiunea de viol în forma tentativei).

Prin ordonanța din data de 11 martie 2021, organele de poliție au dispus reținerea inculpatului D.I.P. pentru o perioadă de 24 de ore. Totodată, la data de 12 martie 2021 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat Judecătoriei Deva arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Judecătoria Deva a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Hotărârea judecătoriei nu este definitivă putând fi contestată la instanța superioară.

Sursa foto: stirileprotv.ro

 

Adauga comentariu