Copilă din Uricani, dispărută fără urmă. Polițiștii au dat-o în urmărire națională

O minoră de 14 ani, din Uricani, este căutată de familie, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama copilei a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi. Aceasta le-a spus polițiștilor că fiica sa, Adriana Elena Chiciudean, a plecat din data de 7 iunie de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiștii au demarat căutările și au dat-o pe minoră în urmărire națională. 

„În data de 08.06.2021, în jurul orei 09:30, s-a prezentat la sediul Poliției Oraşului Uricani o femeie care a reclamat faptul că fiica sa, CHICIUDEAN ADRIANA ELENA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul din Uricani, în data de 07.06.2021, în jurul orei 20:30 și nu a mai revenit.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,57 m., greutate aproximativ 47 kg., păr blond, tuns până la umeri, ochi verzi, față ovală, neprezentând semene particulare. La data plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu bluză crem, vestă maro, pantaloni jeans albastru deschis și pantofi sport albi, cu talpă groasă. Minora a mai fost plecată voluntar de la domiciliu”, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Persoanele care dețin informații despre locul în care se află minora sunt rugate să sune la 112. 

 

Adauga comentariu