Copilă din municipiul Hunedoara, căutată de familie. Polițiștii au dat-o în urmărire națională și în consemn la frontieră

Un bărbat din municipiul Hunedoara a apelat la ajutorul polițiștilor, pentru a-și găsi fiica de 15 ani, plecată de acasă. Minora a părăsit locuința familiei din 30 ianuarie și nu s-a mai întors. 

„La data de 31.01.2021, în jurul orei 20:45, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că fiica sa minoră, Nagy Andreea-Ioana, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 30.01.2021, în jurul orei 14.00, și nu a mai revenit.

Minora, la data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, de trening, geacă cu glugă de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport negri. Aceasta are înălţimea de aproximativ 1,55 metri, constituție astenică, părul lung, vopsit vișiniu, ochi albaștri, circa 50 kg. și nu este prima dată când pleacă voluntar de la domiciliu (pentru a locui la diverși prieteni/prietene)”, a informat IPJ Hunedoara. 

În acest caz, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, care au inclus darea în consemn la frontieră și în urmărire națională a minorei. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Adauga comentariu