Copilă de la o casă de tip familial din Uricani, dată dispărută la Poliție

O minoră de 16 ani, din Urican, de la o casă de tip familial a fost dată dispărută la Poliție. Reprezentanta casei de tip familial le-a spus polițiștilor că fata a plecat de ieri, 23 iunie, și nu a mai revenit. Polițiștii au demarat căutările și au indicii că Alexandra Carmen Stoica (foto) ar fi plecat spre Timișoara. 

„Poliția Orașului Uricani a fost sesizată de către reprezentanta unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minora STOICA ALEXANDRA CARMEN, în vârstă de 16 ani, a plecat de la casa de tip familial din orașul Uricani (unde era instituţionalizată), în data de 23.06.2021, în jurul orei 07:00, şi nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,64 m, greutate aproximativ 60 kg., păr șaten, tuns lung, ochi căprui, față ovală. La data plecării voluntare era îmbrăcată cu hanorac negru, pantaloni jeans gri, purta pantofi sport de culoare albă, cu șireturi roz și avea un rucsac albastru.

Minora a mai fost plecată voluntar de la centrul de plasament din Uricani în repetate rânduri și a fost găsită pe raza orașelor din Valea Jiului, pe raza municipiului Hunedoara, dar și pe raza județului Timiș.

În urma sesizării, poliţiştii au constituit o echipă operativă care desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării minorei, în urma verificărilor existând indicii că aceasta ar fi plecat spre municipiul Timișoara”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Adauga comentariu