Copilă de 14 ani, la volanul mașinii pe drumuri publice. Tatăl minorei s-a ales cu dosar penal

Un bărbat din Crișcior s-a ales cu dosar penal, după ce și-a lăsat fiica de 14 ani să conducă un autoturism, pe drumuri publice. Cei doi au fost surprinși de polițiști în trafic. 

„Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crișcior au depistat în trafic o minoră în vârstă de 14 ani, din comuna Crişcior, care conducea un autoturism pe strada Dumbrăvița, din comuna Crişcior, fără să posede permis de conducere. Pe locul din dreapta - față al maşinii, poliţiştii au identificat proprietarul autoturismului, care a recunoscut că i-a încredințat fiicei sale autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice, cunoscând că aceasta nu deține permis de conducere”, a informat IPJ Hunedoara. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

Sursa foto: cancan.ro

Adauga comentariu