Copil de 12 ani, din Deva, dispărut fără urmă. Din disperare, mama minorului a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi

Un copil de 12 ani, din Deva, este căutat de polițiști, după ce mama sa i-a anunțat dispariția. Băiatul a plecat de acasă, cu două zile în urmă și nu s-a mai întors. 

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o tânără de 27 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 05.08.2020, în jurul orei 09:00, fiul său, Varga Pardalian Alexandru, de 12 ani (foto), a plecat voluntar de la adresa din municipiul Deva (unde locuiesc fără forme legale), fără a preciza destinaţia unde se deplasează. În momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, o salopetă de culoare albastră și era încălțat cu pantofi sport de culoare albă. Minorul a mai fost plecat voluntar de la domiciliu. În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu