Continuă controalele privind respectarea regulilor de protecție sanitară. Mai multe persoane din Brad, amendate pentru că nu purtau mască

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, D.S.P. si I.T.M., desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-COV2, pe raza județului.

Activitățile desfășurate în acest context vizează, cu predilecție, zonele aglomerate, localurile publice, centrele comerciale, dar și mijloacele de transport în comun.

„Astăzi, a avut loc o acțiune in sistem integrat pe raza municipiului Brad, unde a avut loc și un târg săptămânal de mărfuri, iar in urma activităților de verificare a normelor igienico-sanitare destinate limitării răspândirii Covid 19, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție (neportul măștii), în cuantum de 3.000 de lei”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Recomandăm atât operatorilor economici, cât și cetățenilor, respectarea măsurile esențiale pentru prevenirea/limitarea îmbolnăvirii cu Covid-19.

 

Adauga comentariu