Continuă controalele pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară. Patru sancțiuni și peste 1.100 de persoane legitimate

Acțiunile de control pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul infecției cu SARS-COV-2 au continuat și în ultimele 24 de ore. Echipele formate din angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, dar și din angajați ai altor instituții, au legitimat 1.180 de persoane și au aplicat patru sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară. În total, au fost verificate 51 de unități, printre care restaurante, terase, hoteluri, pensiuni, obiective turistice etc..

„Sub autoritatea prefectului județului Hunedoara, Vasilică Potecă, echipe mixte de control formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare, precum și de la alte autorități cu competențe în efectuarea de controale, efectuează zilnic verificări privire la respectarea regulilor de protecție sanitară. În situațiile de încălcare a normelor instituite pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, se pot dispune măsuri de sancționare, inclusiv de suspendare a activității unor operatori economici”, a informat Prefectura Județului Hunedoara. 

Sursa foto: tion.ro

 

 

 

Adauga comentariu