Consiliul Județean Hunedoara, în doliu. Un angajat al instituției a decedat în spital, în urma unei infecții cu coronavirus

Un angajat al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a murit în spital, în urma unei infecţii cu Covid-19. Onețiu Teofil avea 53 de ani și lucra de mai mulți ani în cadru aparatului de specialitate al administrației județene. 

Colegii acestuia au transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate. 

„Colectivul Consiliului Județean Hunedoara deplânge dispariția prematură a unui coleg extraordinar și, totodată, vechi angajat al instituției ONEȚIU TEOFIL. Conducerea și colegii sunt cu sufletul alături de familia îndoliată în aceste clipe extrem de grele și de triste pentru toți! Sincere condoleanțe! Odihnească-se în pace!”, a transmis CJ Hunedoara. 

Fostul angajat al CJ Hunedoara nu se știa cu afecțiuni cronice sau grave, susțin angajați din cadrul instituției. De asemenea, spun că acesta avea propriul birou unde lucra singur. Bărbatul a ajuns la spital în urma cu pneumonie severe, iar testul pentru Covid-19 a ieşit pozitiv. Onețiu Teofil a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, nefiind transportabil. Acesta a suferit un infarct, apoi un blocaj renal şi mai apoi hemoragie digestivă, iar în final organismul său slăbit nu a mai rezistat, conform informatiavj.ro.

În ultimele săptămâni, și alţi angajaţi ai CJ Hunedoara au fost diagnosticaţi cu Covid-19. 

Adauga comentariu