Consilierul județean Oana Frânc a demisionat. „Îmi pare rău, dar mă simt, în același timp, eliberată”

Consilierul județean PNL Oana Frânc a demisionat, ieri, din Consiliul Județean. Contactată de „Ziar de Hunedoara”, pentru a afla motivele demisiei sale din funcție, Oana Frânc ne-a declarat că a ales să facă acest lucru pentru că, în ultima vreme, se află, mai mult, în București. Fostul consilier județean este avocat și intenționează ca, pe viitor, să se mute în Capitală.

„Nu mi se pare corect față de oamenii care m-au votat să mai rămân consilier județean, din moment ce nu mai am cum să mă ocup de problemele județului. În ultimul timp, am stat foarte mult în București, și am decis să demisionez din funcția de consilier județean. Ieri mi-am depus demisia. Îmi pare rău, dar mă simt, în același timp, eliberată. Acesta este singurul motiv al demisiei mele din consiliu. Rămân membru PNL Hunedoara”, a declarat Oana Frânc pentru „Ziar de Hunedoara”.

Următorul liberal care va intra în Consiliul Județean Hunedoara este Ilie Pârvan, fost inspector șef adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

sursa foto: replica-hd.ro

Adauga comentariu